Hétvégi filmhíradó – Március 25.

Ha mindenki befalja a bundáskenyeret, és a gyerekek offline üzemmódba kapcsolva kimerészkednek focizni, egy jó kávé mellett érdemes elolvasni, milyen magyar filmes híreket kaptunk a héten.

Magyarország lesz a díszvendég a kolumbiai Eurocine fesztiválon. 12 film utazik, hogy megmutassa Bogotában, hogy látjuk a világot. Hongkongban is próbáljuk megvetni a lábunkat, a Filmalap az ázsiai térség legnagyobb vásárán képviseli a magyar filmeket.

Felpörög a fesztivál szezon. Nyakunkon a Friss Hús a Toldi moziban április 4-8-ig, a 25. alkalommal megrendezett Titanic Nemzetközi Filmfesztivál április 4-13-ig 7 helyszínen 47 filmmel, és idén először gyerekfilmfesztivál is lesz április 6-8-ig az Akváriumban.

Hétfőig még megnézhető ingyenesen az Örök tél a Médiaklikken, 10 ezer nézőn túl a mozikban a Vándorszínészek, és persze csúcsokat dönget továbbra is a Valami Amerika 3.

A Deák téren egy Budiban kialakított szelfi géppel fotózkodhattok, hogy ráhangolódjatok a Lajkóra a jövő heti premier előtt. Azoknak pedig, akik nem jutnak ki a Deákra, itt egy ínycsiklandó részlet a filmből:

 

 

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá