Hurok Galéria – díszbemutató és érdekességek

Madarász Isti rendező és neje, Kerekes Mónika  a Hurok díszbemutatóján.  A film rendezője úgy érzi, rengeteget köszönhet Mónikának és hálával tartozik neki, hiszen ő volt az, aki minden támogatást megadott férjének, hogy végigcsinálja a filmet.

Martinovics Dorina a film női főszereplője és párja, Szatory Dávid színész büszkén pózolnak és várják a film fogadtatását a bemutató estéjén.

A két kereskedelmi tévécsatorna sztárjai között szerencsére nincs rivalizálás, egymásnak drukkolva jelennek meg fontos eseményeken.

Hiába a szívtipró külső és az atletikus termet, Száraz Dénes imádja feleségét, Csizmadia Ildikó színésznőt, így maximum távoli rajongói lehetnek a mozinéző csajok Dininek.

Madarász Isti Hollywood bűvöletében élve igyekszik itthon filmet létrehozni. Nem véletlenül döntött Száraz Dénes mellett a címszerepről. Olyan figurát keresett, aki tengerentúli mércével is kameraképes; jóképű, sportos, sármos és persze elvisz egy thrillert a hátán.

Martinovics Dorina elkapta a fiúk grabancát, jobbján Anger Zsolt, balján Száraz Dénes. A filmből az is kiderül, hogy vajon elbír-e ezzel a két jómadárral.

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá