A martfűi rém

Halálra ítéltek egy férfit egy fiatal nő brutális meggyilkolásáért Martfűn, 1957-ben. Hét évvel később azonban ismét egymást követik a megrázó halálesetek. A forradalom utáni politikai tébolyban nehéz megtalálni az összefüggéseket és újra felvenni a nyomozás fonalát.

Erőteljes lett a trailer, egy percbe sűrítve hatásosan arcba tolja az országot, ahol nem léteznek sorozatgyilkosok, de egyre több az áldozat.

Valós eseményeken alapuló izgalmas pszicho-thriller felkavaró képekkel, a háttérben feszülő politikai és emberi ellentétekről kíméletlenül lerántja a leplet. Kéjgyilkosság a szocializmusban és Magyarország bűnügyi történetének egyik legemlékezetesebb nyomozása A martfűi rém.

A Filmalap támogatásával készült film legfontosabb szerepeiben Bárnai Péter, Hajduk Károly, Anger Zsolt, Jászberényi Gábor, Trill Zsolt, Szamosi Zsófi és Balsai Mónika látható. A film forgatókönyvét Sopsits Árpád írta, az operatőr Szabó Gábor volt.

A FocusFox gyártásában Ferenczy Gábor és Tőzsér Attila producerek vezetésével készült film világpremierjére az alkotók jelenlétében lesz Varsóban október 9-én.

Sopsits Árpád új filmje a hazai mozikban november 10-től lesz műsoron a Big Bang Média forgalmazásában.

Forrás: Filmalap, fotó: Szabó Adrienn

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá