Hetedik alabárdos

A mellőzött színész egy váratlan felkérésnek köszönhetően az „örök statiszta” szerepből a teátrum vezető rendezőjévé válik. Innentől nem csak saját álmaiért, hanem az egész társulatért is küzdeni kezd – a Hetedik alabárdos humoros karriertörténete dióhéjban.

A napjaink színházi világában játszódó, szürreális elemekkel tarkított szatírából kiderül, a főhős mit tud kezdeni a számtalan buktatót rejtő vadonatúj megbízatással, és az is, mit szólnak ehhez a kollégái?

A szerepeket kiváló színészek alakítják: az RTL -en futó Mi kis falunk sorozatból, a Brazilokból és Vranik Roland kultfilmjéből, a Fekete keféből is ismert Bánki Gergely. Sárközi-Nagy Ilona, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház művésze, valamint olyan híres és elismert színészek, mint Bezerédi Zoltán, Ónodi Gábor, Ujlaki Dénes, Mohai Tamás, Nagy Ervin, Murányi Tünde, Kalocsay Mercedes, Ruszina Szabolcs, Majzik Edit, Felhőfi-Kiss László, Dióssi Gábor, Pálos Hanna, Polgár Péter.

A Valami Amerika széria és a Kincsem rendezőjének, Herendi Gábornak cége, a Skyfilm Production mutatja be várhatóan szeptember 21-én a Hetedik Alabárdost, mely a Filmalap Inkubátor Programjának első filmje. 

Rendező – forgatókönyvíró: Vékes Csaba.

Producerek: Herendi Gábor, Fancsikai Péter, Fancsikai Eszter, Vékes Csaba, Szentesi Zsolt.

Operatőr: Bálint Dániel.

A film zenéjét az ismert Mohácsi fivérek – színházi rendező és író – állandó alkotótársa, a Szakértők zenekar vezetője, Kovács Márton szerezte, zenei supervisorként pedig a népszerű Žagar együttes oszlopos tagja, Zságer-Varga Ákos volt a közreműködő.

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá