Hétvégi filmhíradó – február 3.

Lefő a kávé, nem kell dolgozni menni, olvasgatnál arról, mi is történt a héten a magyar filmek világában. Rajtunk ne múljon.

Bemutatták az Örök tél c. tévéfilmet az Uránia moziban. Február 25-én nézhetitek majd meg a tévében (utána vélhetően elérhető lesz a torrent webáruházakban is 🙂 ) Addig is ízlelgessétek az előzetesét.

 

Bepillanthatunk Bogdán Árpád Berlinben bemutatkozó Genezisébe is végre. Nehéz téma, reméljük, megérint majd mindenkit, amikor áprilistól a hazai mozikban is megnézhetjük.

 

A vidámabb alkotások kedvelőinek jó hír, hogy már fent van a Kincsem az HBOGO műsorán. Az első hónap ingyenes, úgyhogy ajánljuk mindenkinek. Ha pedig meglesz az HBOGO, ne felejtsétek megnézni Az állampolgár-t, a Tiszta szívvel-t, vagy a sok jó magyar sorozatot.

Megújult az RTL klub weboldala, úgyhogy nincs kifogás, ha lemaradtatok a Válótársakról.

A debrecani Apolló moziban javában tart a 3. Magyar Filmszüret.

Elnyerte a Kojot a Filmkritikusok Legjobb elsőfilm- és Legjobb férfi epizódszereplő-díját. Kár, hogy nem láthatjuk a jövő hét szerdán kezdődő Filmhéten

Készül Bodzsár Márk új filmje Drakulics elvtársról. Akik szerették az Isteni műszakot, azok már nagyon várják a szocialista vámpírtörténetet.

Nagyon várjuk Jeles András új filmjét – A Rossz árnyék-ot, ami február végén érkezik alternatív forgalmazással.

A sok várakozás mellett pedig ne felejtsük el, hogy a mozikban A hentes, a kurva és a félszemű. Jó szórakozás!

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá