Raj az előzetes – Sohavégetnemérős

Raj – ennyit írt a barátnőm Lévai Balázs által megosztott Sohavégetnemérős film előzetese alá, amitől rögtön kíváncsi lettem, pláne, hogy velem együtt ő is bőven a szereplőgárda és a megcélzott korcsoport fölött van. És tényleg raj az előzetes.

Megnézettem rögvest a házban tartózkodó tinédzserrel is, akinek a fejére tapadt az ordító Linkin Park a fejhallgatón keresztül. Menő – ennyit mondott – a suliban mindenki imádja majd – tette még hozzá pökhendien, jelezve, hogy a TÖBBIEK MIND, mer’hogy ő rocker csaj, és szintén kívül esik a célzáson, de azt tudja, hogy a sulin és az országon végighasít a Welhello őrület.

Olyannyira országos hasítás ez, hogy a Mozgó Mozi (bitang jó ötlet, kicsit sajnáljuk, hogy nem a miénk) elviszi bárhová. Érdemes böngészni az oldalt, esély van a decemberi bemutató előtt átélni az élményt vidéken és a pesti agglomerációban egyaránt.

14720449_1272292409479767_408110721385206008_nÉs ez valakinek bejött? – félmeztelen csajok kérdezik a filmben – a trailert látva pedig a válaszunk a film hangulatát és előre jósolt sikerét tekintve: igen, nekünk például bejött az előzetes.

 

Még nincs hozzászólás

Szólj hozzá